5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

Ac­ti­vi­tei­ten

Logistica Next 2024 heeft een uitgebreid contentprogramma en een ruim aanbod aan slimme en concrete oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten tijdens Logistica Next 2024.

Mainstage: Logistics Arena

Het keynote programma op de mainstage is hét vlag­gen­schip van Logistica Next. In­spi­re­ren­de keynote sprekers geven hier ken­ni­ses­sies over cruciale onderwerpen die de toekomst van de logistiek vormgeven. Hier laat je je inspireren door waardevolle inzichten en innovatieve strategieën.

3 thema theaters

Op Logistica Next vind je 3 thema theaters die deel uitmaken van het uitgebreide ken­nis­pro­gram­ma; Next Gen Logistiek, Gezond en Veilig Magazijn en Zero Emissie Logistiek. Je kiest hier uit tientallen pre­sen­ta­ties die je kennis verrijken op specifieke onderdelen met de aangeboden informatie door exposanten en experts.

Demopleinen

Ervaar de toekomst van logistiek met boeiende live demonstraties door verschillende exposanten. Kom langs, dompel jezelf onder in de innovaties, stel vragen en vergroot je kennis terwijl je de nieuwste ontwikkelingen ontdekt.

Bekijk alle exposanten