5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

Logistica Next

In november 2024 transformeert Jaarbeurs tot dé logistieke hotspot van Nederland. Draagt jouw organisatie bij aan het creëren van een optimale logistieke flow in de intralogistiek? Dan is Logistica Next 2024 dé plek om onder de aandacht te komen bij duizenden adviseurs, eind- en medebeslissers uit de logistieke sector.

The Future Starts Here!

Facts Logistica Next 2024 en ICT&Logistiek 2024

Logistica Next en ICT&Logistiek vinden gelijktijdig plaats. De beurzen hebben een gemeenschappelijke entree en bezoekers bezoeken beide beurzen met 1 toegangsbewijs.

5 redenen om deel te nemen

  • Genereer kwalitatieve leads;
  • Netwerk met nieuwe en bestaande relaties;
  • Vergroot je naamsbekendheid;
  • Positioneer jezelf als thought leader;
  • Lanceer nieuwe producten of diensten.
Alles over deelnemen

Wat zeggen exposanten over Logistica Next 2022?

lowpad_logistica_next

Sjoerd Visser, Lowpad

Nederland is onze thuismarkt. Daarom vinden wij het belangrijk om hier aanwezig te zijn. Hier op Logistica Next ontmoeten wij veel van onze bestaande en nieuwe klanten.

Bekijk alle deelnemers

 

a-safe_logistica_next

Anouk Damen, A-Safe

Wij doen opnieuw mee aan Logistica Next omdat we gemerkt hebben dat we hier onze doelgroep heel goed bereiken en onze leads kunnen genereren.

Bekijk alle deelnemers

 

lalesse_logistica_next

Marcel van Hemert, Lalesse

Logistica Next is dé ideale gelegenheid om ons merk te versterken, nieuwe oplossingen te demonstreren en persoonlijk in contact te komen met klanten, prospects en vakgenoten.

Bekijk alle deelnemers

 

Sandra Herlaar, Still

Voor ons is Logistica Next hét evenement waar wij het publiek kennis laten maken met de nieuwste innovaties op gebied van intralogistiek. Door middel van live demonstraties ontstaan er interessante gesprekken met onze klanten maar uiteraard ook met prospects.

Bekijk alle deelnemers

Wij staan voor je klaar

Wil je weten hoe het beursteam je kan helpen bij een succesvolle deelname? Wij denken graag met je mee over marketingdoelstellingen, deelnamemogelijkheden en overige zaken met betrekking tot jouw deelname aan Logistica Next. Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Corien

Corien den Ouden

Mark Postema

Kennispartners

Hoofdmediapartners

Mediapartners