5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

Ac­ti­vi­tei­ten

Logistica Next 2024 heeft een uitgebreid contentprogramma en een ruim aanbod aan slimme en concrete oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten tijdens Logistica Next 2024. Deze worden de komende tijd verder aangevuld.

Mainstage: Logistics Arena

Het keynote programma op de mainstage is hét vlag­gen­schip van Logistica Next. In­spi­re­ren­de keynote sprekers geven hier ken­ni­ses­sies over cruciale onderwerpen die de toekomst van de logistiek vormgeven. Hier laat je je inspireren door waardevolle inzichten en innovatieve strategieën.

3 thematheaters

Op Logistica Next vind je 3 thematheaters die deel uitmaken van het uitgebreide ken­nis­pro­gram­ma; Next Gen Logistiek, Gezond en Veilig Magazijn en Zero Emissie Logistiek. Je kiest hier uit tientallen pre­sen­ta­ties die je kennis verrijken op specifieke onderdelen met de aangeboden informatie door exposanten en experts.

Demopleinen

Ervaar de toekomst van logistiek met boeiende live demonstraties door verschillende exposanten. Kom langs, dompel jezelf onder in de innovaties, stel vragen en vergroot je kennis terwijl je de nieuwste ontwikkelingen ontdekt.

Bekijk alle exposanten

Het Logistiek Debat Logistica Next 2024

Hét Logistiek Debat

Ook dit jaar organiseren we samen met VLM – Vereniging Logistiek Management – Hét Logistiek Debat. Elke dag gaan vier debaters met hun prikkelende visie het gesprek aan over verschillende thema’s. De debatten worden begeleid door Marijke Roskam en vinden dagelijks plaats van 14:30 tot 15:00 op de Mainstage.

Thema 1: Logistieke Uitdagingen en Innovatieve Oplossingen in crisistijd
Thema 2: Nederland is nog niet vol, logistiek moet bestaande ruimte slimmer gaan benutten
Thema 3: Duurzame Mobiliteit en Alternatieve Brandstoffen, wat is haalbaar?

Awardshow

De Logistica Award is dé onderscheiding voor de meest innovatieve oplossing in de logistiek. Op 6 september worden de drie genomineerden bekend gemaakt. De vraag is natuurlijk wie van de drie deze felbegeerde prijs wint. Dit maakt jurylid en voorzitter René de Koster op 5 november bekend tijdens de Awardshow. Deze vindt van 10:00 tot 10:30 plaats op de Mainstage, onder leiding van Marijke Roskam.

Lees meer over de Logistica Award

Logistieke Speeddate

De Logistieke Speeddate

Met de ‘De Logistieke Speeddate’ brengt Jong Logistiek Nederland (JLN) op een slimme, leuke en gezellige manier bedrijven, studenten en young professionals bij elkaar. Het is dé kans om op een laagdrempelige en efficiënte manier 1-op-1, 10 minuten in gesprek te gaan met verschillende logistieke bedrijven.

In 2024 is De Logistieke Speeddate op 6 november. De details maken we later bekend. Ben jij erbij?

In samenwerking met:  Jong Logistiek Nederland

De speeddates vinden plaats in hal 9.

Start-Up Straat ICT&Logistiek

Start-Up Straat

Maak in de Start-Up Straat kennis met de toekomstige motor van de logistieke industrie, waar startende bedrijven hun innovaties aan de branche presenteren. Hier ontdek je hoe de toekomst van de logistiek eruitziet en hoe de nieuwste innovaties bijdragen aan het oplossen van grote logistieke uitdagingen.

De Start-Up Straat is in hal 8.