5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

Deelnemen?

Meer dan 80% van de beursvloer is al gereserveerd.

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten bij duizenden adviseurs en beslissers uit de logistieke sector? Of ligt jouw focus op het krijgen van nieuwe leads, relatiebeheer of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Kom dan exposeren op Logistica Next, dé logistieke hub van Nederland. Logistica Next vindt van 5 t/m 7 november 2024 plaats in Jaarbeurs, Utrecht.

Neem contact op voor de nog beschikbare locaties.

Neem contact op

Deelnemen in 6 eenvoudige stappen

Stap 1: bepaal en bespreek je doelstellingen

Ligt je focus op nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk of gaat het je vooral om naamsbekendheid? We denken graag met je mee.

Neem contact op

logistica_next_2024

Stap 2: kies je locatie

Je kunt kiezen uit een rijlocatie, hoeklocatie, koplocatie en ei­land­lo­ca­tie. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor een A-locatie. Neem contact op voor de nog beschikbare locaties.

Neem contact op

Stap 3: kies jouw deelnamepakket

Zorgeloos deelnemen aan de beurs zonder zelf een standbouwer in te schakelen? Kies voor één van de standaarddeelnamepakketten.

Neem contact op

Stap 4: benut de Event planner

Vind nieuwe leads onder de voorgestelde connecties en profileer je bedrijf optimaal.

Neem contact op

Stap 5: maximaliseer je deelname

In het deelnamepakket zit standaard een basis branding pakket. Bepaal je doelstellingen en kies voor een upgrade.

Neem contact op

Stap 6: vergroot je impact

Voor marktleiders die zich in de sector willen profileren als thoughtleader is het geven van een presentatie een goede toevoeging aan de deelname. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

duurzame-stand-jaarbeurs

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt je als exposant te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Wil je weten hoe het beursteam je kan helpen bij een succesvolle deelname? Wij denken graag met je mee over marketingdoelstellingen, deelnamemogelijkheden en overige zaken met betrekking tot jouw deelname aan Logistica Next. Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Corien

Corien den Ouden

Mark Postema