Bouwen aan een sector die floreert

Ontdek het vernieuwde beursconcept: Logistica Next

  • Meer focus op kennis & Innovatie
  • Meer beslissers/C-level bezoekers
  • Turn-key standbouw
  • Gelijktijdig met ICT&Logistiek

Wat kun je verwachten van Logistica Next als exposant?

1. Focus op kennis & innovatie

De ontwikkelingen in de logistiek gaan snel. Er komen in rap tempo innovaties en oplossingen op de markt waarmee de klant nog beter bediend wordt. Tijdens Logistica bieden we bezoekers antwoorden op belangrijke logistieke vraagstukken. Daarom tonen we op beursvloer niet enkel producten, maar richten we ons op integrale oplossingen en de toepassing ervan in de praktijk. Logistica biedt dit jaar dan ook een highlevel kennisprogramma. Innovatie en kennisdeling door peers en experts staan centraal. Om kwaliteit te kunnen garanderen, zijn sommige onderdelen alleen op uitnodiging toegankelijk.

2. Meer beslissers/C-level

Logistica Next spitst zich primair toe op de beslissers in het logistieke domein. Iedereen werkzaam in het logistieke domein is welkom om inspiratie op te doen, maar in het programma en tijdens de activiteiten op de beursvloer richten we ons specifiek op beslissers in de sector. We verwachten daarom een toename van C-level bezoekers de komende jaren.

3. Van custom naar turn-key standbouw

We willen het exposanten graag zo makkelijk mogelijk maken. Daarom zijn we afgestapt van custom standbouw en werken we met turn-key pakketten. Dat scheelt exposanten tijd en geld, waardoor zij zich kunnen focussen op de inhoud. Mocht je als exposant echt de voorkeur geven aan eigen materiaal, dan kan dat met een stand van 50 tot maximaal 100 vierkante meter.

4. Synergie met ICT&Logistiek

Logistiek en technologie (hardware en software) zijn nauw met elkaar verweven. Daarom vinden Logistica en ICT&Logistiek gelijktijdig plaats in de Jaarbeurs. De beurzen kennen veel synergie: 75 procent van de bezoekers van ICT&Logistiek (met name C-level) bracht vorige edities ook een bezoek aan Logistica.

5. Thema’s 2024

Tijdens de editie van 2024 staan 3 thema’s centraal; smart, safe and sustainable.

· Op het juiste moment de juiste dingen doen. Dat is waar logistiek om draait. In de steeds complexere wereld van vandaag lukt dat alleen met slimme, uitgekiende oplossingen.

· Mensen zijn het grootste goed in de logistiek. Hen behouden lukt alleen als de veiligheid, gezondheid en ergonomie op de werkvloer is gewaarborgd.

· We hebben allemaal onze eigen verantwoordelijkheid richting markt, milieu en maatschappij. De logistiek van morgen is duurzaam.

6. AI Matchmaking: voor, tijdens en na de beurs

Logistica kent naast de fysieke beurs ook een online omgeving. Exposanten kunnen hier hun bedrijf onder beursbezoekers promoten via een bedrijfsprofiel, productpagina’s, whitepapers, video’s en nieuwsitems. In deze online omgeving komen bezoekers en exposanten vooraf eenvoudig met elkaar in contact. Plan alvast 1-op-1 meetings of stuur een connectieverzoek naar relevante personen. Leadgeneratie en promotie begint namelijk al ver voor de fysieke beurs. Bezoekers kunnen het maximale uit hun beursbezoek halen door zich alvast in te schrijven voor sessies, de exposantenlijst te bekijken en meetings in te plannen.

 

10.000 logistieke professionals op Logistica Next en ICT&Logistiek 2024

Van 5 t/m 7 november transformeert de Koninklijke Jaarbeurs tot dé hotspot voor logistieke innovatie. Duizenden beslissers, experts, keynotes en influencers komen hier samen om kennis te delen en concrete oplossingen te vinden voor de vraagstukken van vandaag en morgen. “The future starts here!” De vakbeurzen vinden logischerwijs gelijktijdig plaats; digitalisering, robotisering en datagedreven zijn dé trends in de (intra) logistiek. De effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, energie, ruimte en mensen.

Inschrijven of meer informatie ontvangen?

Vul het formulier in!

Wat zeggen exposanten over Logistica Next 2022?

Nederland is onze thuismarkt. Daarom vinden wij het belangrijk om hier aanwezig te zijn. Hier op de Logistica Next ontmoeten wij veel van onze bestaande en nieuwe klanten.

Wij doen opnieuw mee aan Logistica Next omdat we gemerkt hebben dat we hier onze doelgroep heel goed bereiken en onze leads kunnen genereren.

Logistica Next is dé ideale gelegenheid om ons merk te versterken, nieuwe oplossingen te demonstreren en persoonlijk in contact te komen met klanten, prospects en vakgenoten.

Corien den Ouden

Beursmanager

In contact komen met duizenden adviseurs en beslissers?

Download de brochure

Vul het onderstaande formulier in en ontvang automatisch de downloadlink naar de brochure met deelnamemogelijkheden en tarieven in je mailbox!

Let op: deze brochure sturen we alleen naar potentiële exposanten.

Kennispartner